Vela

La manca de vent ajorna el desenllaç de la Louis Vuitton

La última jornada de la copa Louis Vuitton, corresponent a la 37a Copa de l’Amèrica, s’ajorna de manera definitiva a aquest dilluns perquè quan la pluja, que inicialment havia endarrerit una hora el tret de sortida de les regates, permetia els cinc equips participants sortir, no hi havia el vent suficient durant les diverses proves realitzades pels organitzadors, amb una velocitat que no superava els 6 nusos (10 km/h).

L’Alinghi Red Bull Racing suís i l’Orient Express francès, penúltim i últim amb 2 punts i 1, respectivament; s’hauran d’esperar a jugar-se la última plaça per a la semifinal en la darrera round robin, la lligueta de classificació corresponent a la quarta jornada de la segona volta.

El Luna Rossa Prada Pirelli, guanyador d’aquesta fase, podrà escollir el seu rival en les semifinals, que s’han de disputar entre el 14 i el 19 de setembre. Guanya qui arribi als 5 triomfs en fins a nou mànigues com a màxim. Els dos vencedors disputen la final de la Copa Louis Vuitton a 7 victòries –màxim de 13 mànigues– del 26 de setembre al 5 d’octubre i, després, el que passa es juga la 37a Copa de l’Amèrica amb el Team New Zealand, defensor del títol, des del 12 d’octubre i de nou a 7 triomfs amb un màxim de 13 sortides.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)