Tennis

Sinner és molt superior i guanya l’obert dels Estats Units en tres sets

L’italià suma el seu segon grand eslam de l’any al derrotar Fritz per 6-3, 6-4 i 7-5

Jannik Sinner ha estat molt superior i ha guanyat el títol de l’obert dels Estats Units en tres sets per 6-3, 6-4 i 7-5, davant un Taylor Fritz que només ha pogut oposar resistència en moments puntuals de la final. L’italià, el número 1 mundial, s’ha mostrat molt sòlid en les dues hores i setze minuts de partit, i ha superar al nord-americà, dotzè favorit, que ha tingut el suport del public de Nova York, però que no els hi ha pogut oferir una victòria. Aquest és el segon gran eslam de l’any, i de la seva carrera, que guanya Jannik Sinner, ja que també va aconseguir el tíol en l’obert d’Australià.

Jannik Sinner ha intentat demostrar des del primer joc que és el número 1 mundial i en el primer joc ha trencat amb facilitat el servei del seu rival. Taylor Fritz ha aconseguit aguantar l’alt ritme de joc de l’italià, ha igualat el partit amb un breck i s’ha avançat 2-3. El primer favorit ha incrementat una mica més la seva velocitat de joc i el nord-americà ha començat a cedir. Jannik Sinner ha guanyat els quatre jocs següents de manera consecutiva amb dos breaks i s’ha emportat el primer set per 6-3.

Taylor Fritz ha millorat el que és la seva millor arma en el segon set, el servei i ha mantingut igualada la mànega. Els dos jugadors no han concedit al seu rival cap possibilitat de trencament fins el desè joc. Jannik Sinner, amb 5-4 al seu favor ha fet un pas endavant, ha aconseguit l’únic break del segon set i se l’ha emportat per 6-4.

En el tercer set Jannik Sinner ha començat remuntant tres boles de trencament seguides i mostrant que estava molt centrat en la final. El nord-americà ha fet el seu millor joc i s’ha situat amb un 3-5 després de fer el seu segon break de la final. En el desè joc Taylor Fritz tenia un 4-5 en el marcador i ha servit per guanyar el set, però ha tornat a aparèixer la solidesa de l’italià que l’hi ha trencat el servei. Jannik Sinner ha volgut acabar per la via ràpida ha guanyat els quatre darrers jocs i s’ha imposat per 7-5 i s’ha emportat el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)