Vela

L’Orient Express queda fora de les semifinals de la copa Amèrica

La victòria de l’Ineos Britannia i la desqualificació del Luna Rossa per una avaria provocarà que hagin de fer una regata de desempat pel triomf en la lligueta de la copa Louis Vuitton

L’Orient Express ha perdut clarament en la regata final de la copa Louis Vuitton contra l’Ineos Britannia i ha quedat fora de les semifinals de la copa Amèrica. La continuïtat de l’equip francès en la competició a Barcelona passava per una victòria en aquesta mànega i esperar una derrota de l’Alinghi Red Bull Racing contra el Luna Rossa Prada Pirelli. No s’ha produït cap de les dues condicions perquè en la segona cursa del dia el conjunt italià ha estat desqualificat i ni tan sols ha pogut prendre la sortida per una problema mecànic. Si son a temps de reparar l’avaria la jornada es tancarà amb un desempat entre l’Ineos Britannia, que amb el sisè triomf l’ha igualat en la classificació de la lligueta de la copa Louis Vuitton.

Després d’una sortida neta, el desafiador britànic ha guanyat velocitat i ja ha passat amb avantatge per la primera de les sis portes, amb 25 segons de renda sobre l’AC75 francès que ha perdut temps per una maniobra de més. A partir d’aquí, l’Orient Express sempre ha anat a remolc i ha acabat cedint 1:11 sobre l’Ineos, que suma la seva sisena victòria en vuit regates i ha acabat forçant el desempat amb el Luna Rossa. Amb l’eliminació del conjunt francès, els quatre equips semifinalistes seran el Luna Rossa, l’Ineos Britannia, el New York American Magic i l’Alinghi Red Bull Racing.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)