Tennis

Badosa torna a ser una top 20

Tennis. El magnífic 14-3 de la gira nord-americana de pista dura amb títol a Washington i quarts de final a l’obert dels EUA la rescabala entre els vint millors jugadors de la WTA

El reforç vitamínic de Paula Badosa a Nova York, la seva ciutat natal, li dona embranzida per continuar escalant en el rànquing mundial WTA, malgrat haver-li quedat la sensació que hauria pogut acabar de progressar una mica més i plantar-se, si més no, a les semifinals de l’últim gran eslam de l’any. La catalana, que ha igualat el seu sostre en un gran eslam, va perdre els quarts de final contra la nord-americana Emma Navarro i ha completat una gira de pista dura nord-americana excel·lent, amb un títol a Washington i una escalada en el rànquing memorable, passant del lloc 113è al 20è en poc més de dos mesos. La seva estadística, amb catorze triomfs i només tres derrotes en els tornejos de Washington, Toronto, Cincinnati i Nova York, constata la resurrecció de la tennista catalana. Ahir Badosa va aparèixer com la vintena jugadora del planeta, una condició que no lluïa des del febrer del 2023, en una classificació que lidera Iga Swiatek. Aryna Sabalenka, la campiona, és segona i Jessica Pegula, finalista, puja al tercer lloc. La seva lesió crònica a l’esquena li ha donat treva i això li ha permès, entre altres coses, confirmar una progressió i apuntalar una tendència positiva. El suport del seu equip, amb el tècnic de Maçanet de la Selva Pol Toledo, i haver tornat a confiar en el preparador físic David Antona, amb el qual ja havia treballat quan Javier Martí era el seu entrenador i va fer el seu gran esclat, han configurat la confluència de factors que han permès que Badosa, que va ser la numero 2 i va guanyar el WTA 1.000 d’Indian Wells no fa pas tant de temps, recuperi el seu tennis agressiu i combatiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)