Vela

Presentat el mundial de la classe RS21 a L’Escala

Hi haurà 200 regatistes de 14 països

El Club Nàutic l’Escala proclamarà els campions del mon de la classe de monotips de vela RS21, en una cita que es disputarà del 21 i al 28 de setembre i que comptarà amb gairebé 200 regatistes de 14 països en les 50 embarcacions que hi participen. La presentació de l’esdeveniment s’ha fet a l’Ajuntament de L’Escala amb el president del club Narcís Carreras, la consellera d’esports del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Núria Escarpenter, i l’Alcalde de l’Escala Josep Bofill.

Xavi López, director esportiu del CN l’Escala i de la regata Xavi López explicava que l’RS21 és un monotip de vela quillat de 6,67 metres d’eslora que a més del rendiment i diversió que ofereix, sobresurt per la seva sostenibilitat, perquè està fet amb resines bioderivades i materials reciclats. Du un motor elèctric per fer maniobres en espais reduïts o quan no hi fa vent. Les tripulacions son de quatre persones i a més dels regatistes de l’estat espanyol n’hi haurà de la Gran Bretanya, Grècia, Itàlia, Irlanda, Lituània, els Països Baixosa, Polònia, Estats Units, Austràlia i els Emirats Àrabs Units. L’organització compta amb una quarantena de persones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)