Vela

El Club Nàutic El Balís reconeix Florian Trittel

Florian Trittel (1994) va rebre el reconeixement del Club Nàutic El Balís pel seu or olímpic a París en el 49er amb el madrileny Diego Botín. El regatista nascut a Münsterlingen (Suïssa) i format al club maresmenc va igualar la fita del també membre de l’entitat de Sant Andreu de Llavaneres José María van der Ploeg el 1992 en la categoria Finn. Trittel recordava que va entrar a l’escola de vela del club amb 9 anys: “Un nen quan es petit pot somiar guanyar moltes coses, fins i tot ser campió olímpic, però no ho pot aconseguir sol. Ha de fer-ho de la mà d’una estructura. Aquesta estructura sempre han estat les persones que estan aquí avui: família, amics i personal del club”.

“Com a club és un orgull tenir-te aquí. Però també vull reivindicar més olímpics que estan aquí avui: José María Van der Ploeg, campió a Barcelona 92; Neus Garriga que va participar a Sydney 2000 i, per últim, Bàrbara Cornudella i Sara López a Rio 2016. El Balís suma cinc olímpics, uns quants diplomes i dos ors. És un orgull immens per nosaltres” va destacar el president del Club Nàutic El Balís; Fran Ripoll.

Trittel va estar acompanyat del seu entrenador, Álvaro del Arco i també van assistir a l’acte Josep Maria Isern, president de la Federació Catalana de Vela i Xavier Torres, vicepresident de la Federació Espanyola de Vela; a més de familiars i amics, tots els estaments del club i els nens i nenes de l’escola on va començar Trittel..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)