Vela

L’Ineos Britannia escull l’Alinghi com a rival en les semifinals de la copa Louis Vuitton

L’altra semifinal enfrontarà el Luna Rossa italià i el New York American Magic, a partir de demà en el camp de regates de Barcelona

L’Ineos Britannia, vencedor de la fase de classificació, ha exercit avui el seu dret a escollir rival en les semifinals de la copa Louis Vuitton en el marc de la copa Amèrica i s’ha decantat per l’Alinghi Red Bull Racing suís. L’altra semifinal, per tant, enfrontarà el Luna Rossa Prada Pirelli italià i el New York Yatch Club American Magic. Les semifinals començaran demà i les primeres embarcacions que arribin a les cinc victòries es guanyaran la plaça per a la final de la copa Louis Vuitton, que determinarà el rival del Team New Zealand en en el desenllaç de la copa Amèrica.

“Cada equip té les seves fortaleses i debilitats, especialment en diferents condicions de temps. Així que el pronòstic per al període de semifinals ha estat un factor realment important en la nostra decisió. Sincerament, no ens hem decidit fins fa unes quantes hores i hem valorat l’opinió del nostre equip de navegació i entrenadors, així com dels nostres equips de rendiment, anàlisi i tècnics. Creiem que Alinghi serà una bona prova i ens donarà una bona oportunitat de continuar aprenent, desenvolupant-nos i progressant al llarg de la competició. Òbviament és una gran posició on estem, arribant primers als Round Robins i triant el nostre oponent a les semifinals, però hem d’anar pas a pas. Sabem que hi ha molt més per fer i el nostre principal objectiu ara és sumar punts i assolir bones millores en el rendiment”, ha explicat Ben Ainslie, director de l’equip i patró de l’Ineos Britannia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)