El CN Barcelona perd contra el Jug (14-9) i es complica l’accés a la fase de grups de la Champions

Demà (10.30 h) tancarà la fase preliminar contra el Jadran Herceg Novi, que suma tres victòries en tres partits

El CN Barcelona ha sucumbit contra el Jug Dubrovnik (14-9) i té molt complicat l’accés a la fase de grups de la Champions, que es resoldrà demà (10.30 h) en el partit contra el Jadran Herceg Novi montenegrí, invicte en tres jornades. El conjunt cenebista, que ha arribat a l’equador amb un resultat de 7-5, sempre ha anat a remolc del seu rival i ha perdut gairebé tota possibilitat de remuntada en el parcial del tercer quart (6-2). Els golejadors del CN Barcelona han estat Pol Daura (4), Pol Prat (3), Abel Ramon (1) i Kas Te Riele (1).

Passeig matinal

En el partit matinal, el CN Barcelona havia resolt el tràmit contra el Banja Luka bosnià per un escandalós 33-4, a més d’un gol per minut. El partit ha quedat sentenciat des del primer quart (10-2, 8-1, 9-1 i 6-0) i Andrei Iosep ha pogut dosificar els seus jugadors pel compromís de la tarda. Els màxims golejadors cenebistes han estat dos dels joves de la plantilla, Marc-Nicolás Angelescu, de 16 anys, amb 6 gols, i Oriol Viñas, de 18 anys i que ha marcat 5 dianes. Han completat el festival la resta de jugadors de camp: Abel Ramon (4), Pol Gomà (3), Pol Daura (3), Pol Prat (3), Joan Villamayor (3), Víctor Andrade (2), Javier Gorria (2), Mart Bastiaan van der Weijden (1) i Kas Te Riele (1). Ahmad-Iassin Pérez ha cobert aquest matí la porteria barcelonina en el lloc de Òscar Matarredona, que havia exercit de titular en el triomf d’ahir contra el Dinamo de Bucarest (16-12).