Patinatge

Lucia Camarillo i Joan Jardí, cinquens del món júnior en els World Skate Games

La parella catalana de dansa júnior formada per Lucia Camarillo i Joan Jardí va aconseguir un total de 110,55 punts en la final de parelles dansa dels World Skate Games i va acabar cinquena. Els patinadors del PA Torredembarra van realitzar un bon programa curt aconseguint una cinquena posició provisional i la classificació directa per a la final. En el programa llarg van aconseguir la quarta millor nota i van acabar cinquens. Els campions del món júnior han estat Ema Sousa i Diogo Carvalho de Portugal.

Daniela Terol

Daniela Terol, per la seva banda, va posar punt i final als WSG en una meritòria 10a posició en skateboarding. Després de classificar-se per a les semifinals, la skater catalana no obtindria finalment la puntuació necessària per accedir a les opcions de podi. Terol finalitza així el campionat del món en desè lloc. Per la seva banda, la també catalana Valentina Krauel no va poder obtenir el pas a les semifinals i finalitzava el campionat en 24è lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)