Més esport

La 16a edició de l’Extreme Barcelona corona a Valentina Krauel

El Parc del Fòrum de Barcelona va acollir el passat cap de setmana la 16a edició de l’Extreme Barcelona, un esdeveniment que engloba esport d’acció amb monopatins, BMX i molt més. Allà, l’elit de l’skate, l’esport urbà insígnia de la ciutat de Barcelona, es va desafiar en una competició en què el públic va quedar embadalit davant les actuacions dels esportistes que van anar desfilant.

La catalana Valentina Krauel, recent aterrada dels World Roller Games de Roma, es va endur l’or en la categoria de skate femenina. Krauel, de només 15 anys, és una skater amb gran projecció. Va començar a patinar amb 7 anys i fa 4 anys va decidir que volia ser professional d’aquest esport i participar en competicions internacionals. La catalana comentava que havia estat “una competició molt divertida en què he gaudit molt. Per mi, l’Extreme Barcelona és una de les millors competicions en què he participat, és molt emocionant i atrau moltíssima gent”.

Expectació màxima

En les finals femenina i masculina de BMX, l’expectació va ser màxima. En el podi femení, Nikita Ducarroz, bronze a Tòquio 2020 i campiona del Extreme 2023, es va alçar novament amb l’or. En categoria masculina, Kieran Reilly, medalla de plata a París,es va endur la victòria, Jude Jones la plata i Kenneth Tencio el bronze.

El Central Park també va ser escenari de la final d’scooter, una competició dominada pels britànics davant un públic que va omplir les graderies. La icònica batalla entre Jordan Clark, múltiple campió del món i Jayden Sharman, Campió de l’Extreme 2023, va culminar amb la victòria de Clark, que va obtenir 95.33 punts.

L’Extreme Barcelona continua apostant per l’esport inclusiu incloent a la competició atletes de primer nivell en categoria adaptada, en la qual Jack Dumper (UK) es va endur l’or de ParaBMX, la medalla de plata va ser per a l’espanyol Juanje Trujillo i el bronze per al colombià Miguel Ángel Forigua.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)