Waterpolo

Laura Ester defensarà la porteria del CE Mediterrani

Anni Espar també figura inscrita en la plantilla del club de Sants

La portera internacional Laura Ester, de 34 anys, defensarà aquest curs la porteria del CE Mediterrani. Des de la seva sortida abrupta de l’Astralpool CN Sabadell, compensada per un homenatge posterior, i la seva voluntat manifesta de continuar al menys un curs més en competició el club de Sants, el dels seus orígens i formació, ja figurava com la destinació més factible. Així ho ha confirmat al diari digital Relevo: “És un moment especial tornar al lloc on vaig començar, estar amb la meva gent amb la que he crescut i continuar gaudint.” Al CE Mediterrani Ester es retrobarà amb Marian Díaz, la seva gran amiga i companya d’equip en els seus inicis i que ara exerceix d’entrenadora.

Anni Espar, inscrita amb el CE Mediterrani

Entre el llistat de jugadores en la plantilla del CE Mediterrani que aquesta setmana jugarà la copa Catalunya també hi apareix Anni Espar, que abandona d’aquesta manera les files de l’Assolim CN Mataró i també torna, de moment, al seu club d’origen. A Sants la campiona olímpica coincidirà durant uns mesos amb la seva germana Clara, ja que a partir de gener el més probable és que marxi a jugar la lliga australiana.

Renúncia a Europa

Tot i aquestes incorporacions de luxe, el CE Mediterrani ha renunciat aquest curs a jugar la competició europea i serà el CN Catalunya qui ocupi la seva plaça. Feia 32 anys que el CN Catalunya no participava en competicions europees.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)