Patinatge

L’Olot, favorit en els WSG

Patinatge.El campió europeu buscarà dissabte el quinzè títol mundial per tancar el cercle virtuós del 2024. El CPA Girona també aspira a tot

El CPA Olot surt com a gran favorit dissabte a Rimini (21.10 h) en els World Skate Games Itàlia per penjar-se l’or amb l’aval del títol europeu, el seu setzè, conquerit a Reggio Emilia i després d’haver guanyat la resta de campionats del curs 2024 –l’obert Catalunya a Fontajau, el campionat de Catalunya a Granollers i el campionat d’Espanya a Santander– amb la coreografia Mulla’t. L’equip olotí busca el seu quinze títol mundial després d’haver reconquerit el catorzè l’any passat a Colòmbia, on es va prendre la revenja de la polèmica decepció de San Juan 2022. L’altre representant de les comarques gironines serà el CPA Girona, campió del món el 2019 a Barcelona i vigent subcampió, que en el darrer europeu també es va penjar la medalla de plata amb l’espectacle +++. El Cristal italià va completar el podi a Reggio Emilia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)