Waterpolo

Barceloneta-Rubí i Sabadell-Barcelona, semifinalistes de la copa Catalunya

La fase final es disputarà aquest cap de setmana a la piscina Sant Jordi

Completades les eliminatòries de quarts de final, ja han quedat definides les semifinals de la copa Catalunya que es disputaran dissabte a la piscina Sant Jordi entre el CN Atlètic Barceloneta i el Rubí (16 h), i l’Astralpool CN Sabadell i el CN Barcelona (18 h). El conjunt mariner, amb setze títols al seu palmarès, defensarà la corona contra el sorprenent Rubí, que en els quarts es va desfer del CN Sant Andreu amb dues victòries molt ajustades (15-14 i 10-11). Més igualada es preveu la segona semifinal entre dos equips que el cap de setmana passat ja van competir en la prèvia de la Champions. L’equip sabadellenc es va guanyar l’accés a la fase de grups de la màxima competició europea, mentre el conjunt cenebista haurà de seguir el seu periple en l’Euro Cup. La final es disputarà diumenge 22 (13 h) a la mateixa piscina Sant Jordi just a continuació del duel per la tercera plaça (11 h).

La supercopa d’Espanya, el 29 de setembre a l’Atlètic Barceloneta

D’altra banda, la Federació Espanyola de Natació ha confirmat que la supercopa d’Espanya entre el Zodiac CN Atlètic Barceloneta i l’Astralpool CN Sabadell es disputarà el diumenge 29 de setembre a la piscina de Sant Sebastià, del club mariner (11.30 h), i serà emesa per Esport 3 i Teledeporte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)