Vela

L’‘American Magic’ vola

Vela. Els nord-americans, que estaven contra les cordes (4-0), guanyen tres regates seguides al ‘Luna Rossa’ i volen certificar una remuntada històrica; l’‘Ineos’ britànic ja és a la final de desafiadors

L’Ineos britànic va aconseguir el primer bitllet per a la final dels desafiadors de la copa Amèrica, que es disputa a Barcelona. Tot i perdre el primer duel d’ahir contra l’Alinghi suís, va poder rematar la feina en la setena regata i aconseguir el punt que li feia falta per superar els suïssos, que no han estat a l’altura i que ja van patir per passar el tall juntament amb l’Orient Express francès (5-2). En canvi, més emoció que mai hi ha en l’altra eliminatòria, en què l’American Magic està assolint el què inicialment semblava impensable: sobreviure. Els nord-americans, que havien guanyat la regata de la jornada anterior i s’havien situat (4-1) i havien evitat l’eliminació prematura, ahir es van multiplicar i van aconseguir dues victòries que són una injecció de moral espectacular i inesperada. El Luna Rossa italià, un dels favorits a guanyar la copa Amèrica, no havia perdut encara dues regates en una sola jornada i tot es decidirà en l’última jornada d’avui, perquè ara mateix el marcador és de 4-3 per als italians.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)