Vela

El Luna Rossa talla la remuntada de l’American Magic i passa a la final de la copa Louis Vuitton

Després de cinc jornades i de vuit mànegues apassionants, el Luna Rossa ha pogut cantar victòria i sumar el cinquè punt enfront l’American Magic (5-3) que el situa en la final de la copa Louis Vuitton, on des d’ahir ja l’espera l’Ineos Britannia. Resolta l’avaria de la vela major que el va afectar dimecres, el sindicat sicilià ha exhibit major velocitat i amb un regata impecable ha tallat la remuntada novaiorquesa, que s’havia situat amb un inquietant 4-3 després del domini inicial italià (4-0). La sèrie final començarà dijous vinent i el primer equip que arribi als 7 punts desafiarà al defensor del títol de la copa Amèrica, el Team New Zealand.

Després d’una bona sortida de l’equip novaiorquès i d’un festival d’encreuaments, el Luna Rossa ha passat líder per la primera porta, amb 20 segons de marge (4:03 i 4:23), aprofitant una mala maniobra de l’American Magic. El vent oscil·lant entre els 6 i els 14 nusos en diferents zones del camp de regates feia variar el desavantatge, però el conjunt italià ja no ha cedit el lideratge. Superada la tercera porta, l’equip americà ha estat a punt de planxar i el Luna Rossa ha posat la directa per arribar vencedor amb un registre de 22:56, amb 1:01 de renda sobre el seu rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)