Waterpolo

L’Atlètic Barceloneta manté a ratlla el Sabadell (12-7) i suma el dissetè títol de la copa Catalunya

L’equip mariner ha portat sempre la iniciativa i ha decidit el duel en el tercer quart (5-2)

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta continua inalterable amb el seu domini de la copa Catalunya i avui en el marc de la piscina Sant Jordi ha sumat el seu dissetè títol, novè de consecutiu, després de mantenir a ratlla l’Astralpool CN Sabadell (12-7), que venia avalat pel seu bon paper en la fase preliminar de la Champions. L’equip mariner ha pres la iniciativa de bon començament, ha sabut controlar les embranzides vallesanes i ha deixat la final pràcticament decidida en el tercer quart (4-3, 3-2, 5-2 i 0-0). Per part del Barceloneta, han marcat Roger Tahull (3), Bernat Sanahuja (2), Alberto Munárriz (2), Vince Vigvari (2), Álvaro Granados (1), Martin Famera (1) i Marc Valls (1), i pel CN Sabadell, Kanstantsin Averka (2), Fran Valera (1), Alberto Barroso (1), Vincezo Renzuto (1), Axel Corres (1) i Alex Bowen (1).

L’Atlètic Barceloneta i el CN Sabadell viuran diumenge vinent, a la piscina de Sant Sebastià (11.30 h per E3 i TdP), un nou duel amb la supercopa d’Espanya en joc.

En el partit pel tercer lloc de la copa Catalunya, el CN Barcelona s’ha imposat al CN Rubí per 10-16 (3-2, 2-5, 2-6 i 3-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)