Ciclisme

Remco Evenepoel revalida el mundial de contrarellotge

Remco Evenepoel, campió olímpic de ruta i CRI aquest estiu a París, és el guanyador de la contrarellotge del mundial que es disputa fins diumenge de la setmana que ve a Zuric. El belga, que ja va ser campió del mon de l’especialitat el 2023 i de ruta el 2022, treia 6.43 a Filippo Ganna –campió el 2021 i el 22–, segon i que doblava l’eslovè Primoz Roglic poc abans de creuar la meta, i 54.44 al també italià Edoardo Affini. Eren 46,1 km i el corredor del Soudal els cobria en 53:02 tot i l’ensurt amb la cadena a mig minut de baixar per la rampa de sortida. David de la Cruz, que aquesta setmana va anunciar la seva renovació amb el Q36.5, era 25è i millor de la selecció espanyola a 3:36.

Grace Brown, que també havia guanyat la crono dels Jocs, s’estrena com a campiona del mon sent la més ràpida en fer els 29,8 km en 39:16. La neerlandesa Demi Vollering acabaria segona a 16 segons de l’australiana i la nord-americana Chloé Dygert completava el podi, a 56 segons. Les catalanes Mireia Benito i Paula Blasi, 28a i 41a.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)