Waterpolo

L’Atlètic Barceloneta continua manant

Waterpolo. L’equip mariner manté a ratlla l’Astralpool CN Sabadell i suma el 17è títol de la copa Catalunya, el 9è de consecutiu. Tots dos clubs viuran una nova final, diumenge vinent, amb la supercopa d’Espanya a la piscina de Sant Sebastià

Barceloneta 12 Sabadell 7

ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre; Famera (1), Granados (1), Munárriz (2), Sanahuja (2), Vigvari (2), Valls (1), Burian, Tahull (3), Lema, Biel, A. Bustos, T. Perrone i Porter.ASTRALPOOL CN SABADELL:Lorrio; Bowen (1), Asensio, Schütze, Bonet, Valera (1), Barroso (1), Renzuto (1), Averka (2), Pérez, Corres (1), J.J. Bustos, Llauradó i Teclas.PARCIALS:4-3, 3-2, 5-2 i 0-0.

L’Atlètic Barceloneta continua inalterable amb el seu domini de la copa Catalunya i, ahir en el marc de la piscina Sant Jordi, va sumar el seu 17è títol, 9è de consecutiu, després de mantenir a ratlla l’Astralpool CN Sabadell (12-7), que venia avalat pel bon paper en la fase preliminar de la lliga de campions. L’equip mariner va prendre la iniciativa de bon començament, va saber controlar les embranzides vallesanes i va deixar la final pràcticament decidida en el tercer quart. De fet, en l’últim període, cap dels dos equips va ser capaç de veure porteria. El conjunt de Quim Colet, subcampió en sis de les set últimes edicions, sempre va anar a remolc i, cada cop que ajustava el resultat, el conjunt mariner replicava amb un altre parcial favorable.

En el partit pel tercer lloc de la copa Catalunya, el CN Barcelona es va imposar al CN Rubí per 10-16 (3-2, 2-5, 2-6 i 3-3).

L’Atlètic Barceloneta i el CN Sabadell viuran, diumenge vinent a la piscina de Sant Sebastià (11.30 h per E3 i TdP), un nou duel amb la supercopa d’Espanya en joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)