Vela

El Sail Team BCN, classificat per a les semifinals de la Jove copa Amèrica

El Sail Team BCN, representant estatal a la fase de grups de la Jove Copa Amèrica (tripulacions masculines o mixtes menors de 26 anys), s’ha classificat, com a segon del grup B, juntament amb Suècia, primer, i Austràlia, tercer, per a les semifinals de la competició. Al grup A, després de completar les quatre mànegues que tenien pendents, han passat a semifinals el Luna Rossa italià, l’American Magic nord-americà i l’Ineos Britannia.

Després de dos dies gairebé en blanc per la inestabilitat meteorològica, s’han pogut completar les dues mànegues pendents del grup B i les quatre del grup A en haver-hi vent del sud (Migjorn) de 10-17 nusos (18 a 32 km/ h), amb onatge de 70 centímetres i temps assolellat.

El Sail Team BCN, amb Martin Wizner i Conrad Konitzer com a timoners, i Antonio Torrado i Jaime Framis com a ‘trimmers’, ha brillant en les dues mànegues pendents del grup. A la primera, setena de la sèrie, han acabat en segon lloc, a 25 segons d’Austràlia. En la segona regata del dia han segellat el segon triomf a la competició. Amb un registre de 14:28, han superat Suècia, el gran favorit, per 25 segons de marge.

Al grup B, les quatre mànegues d’avui han estat apassionants, amb el domini d’italians i americans, mentre que l’Athena Pathway britànica ha aconseguit l’accés a semifinals amb només dos punts d’avantatge sobre França, que ha estat quart.

Per demà, a partir de les 14 hores, hi ha previstes les quatre mànegues finals dels sis equips classificats. Aquestes regates decidiran els dos finalistes de la Jove Copa Amèrica, que es disputarà dijous a una màniga Match-Race (vaixell contra vaixell).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)