Futbol sala

Espanya queda eliminada en els vuitens del mundial de manera sorprenent

La selecció espanyola, amb dos catalans, perd per 1-2 contra Veneçuela

La selecció espanyola ha estat eliminada de manera sorprenent en els vuitens de final del mundial que s’està disputant a Uzbekistan. Espanya, amb els catalans Adolfo i Dídac, ha perdut per un ajustat 1-2 contra Veneçuela que va superar la fase de grups com la quarta millor tercera.

El conjunt estatal ha tingut problemes amb la defensa de Veneçuela des de l’inici, i les ocasions que ha tingut no les ha aprofitat. En el minut 13 el porter Villalobos ha marcat el 0-1 per als veneçolans. Una passada llarga ha entrat directe a porteria després que el pivot ha tocat i fet caure al porter estatal Herrero, que s’ha fet mal. Ha entrat Dídac en el seu lloc.

En la segona meitat Raúl Gómez ha empatat en el minut 24, i el combinat estatal ha disposat de clares ocasions per aconseguir la victòria, però no ha marcat. A només un minut del final els veneçolans han anotat l’1-2 definitiu i ha passat als quarts on jugarà contra Ucraïna.