El Sant Andreu i el Terrassa guanyen els favorits i jugaran la final de la copa Catalunya

Les andreuenques han derrotat el Sabadell en els penals (15-16) i les egarenques al Mataró (8-11) en les semifinals

El CN Sant Andreu i el CN Terrassa jugaran la final de la copa Catalunya després d’imposar-se a domicili en les semifinals. El títol es decidirà a Mataró el diumenge 29 (13.30 h). En la segona semifinal el conjunt barceloní ha guanyat a la piscina del l’Astralpool Sabadell en els penals per 15-16 (5-3, 0-2, 3-3, 3-3 i 5-6). El conjunt egarenc ha sorprès l’Assolim CN Mataró en la primera semifinal i s’ha imposat a la capital maresmenca per 8-11 (3-3, 2-3, 1-1 i 2-4), el defensor del títol, i s’ha guanyat el passi a la final. El partit pel tercer i quart lloc (11.30 h) el jugaran, també a Mataró, el conjunt local i el Sabadell.

El conjunt sabadellenc ha començat dominant (5-2), però al descans s’ha arribat amb un empat, 5-5. La igualtat s’ha mantingut en la segona meitat i amb el 10-10 del final del partit s’ha arribat als penals, on el Sant Andreu ha estat més encertat i només n’ha desaprofitat un, per dos de les sabadellenques. L’equip terrassenc, més clarivident en el tram final, ha pres la iniciativa a partir del segon quart i ha sentenciat en el darrer període amb un parcial de 2-4.