El Barça continua intractable i manté el lideratge amb la victòria a Kielce (28-32)

Melvyn Richardson (8 gols) i Petar Cikusa (6) han comandat l’atac blaugrana

El Barça continua intractable i contra el Kielce ha sumat la tercera victòria consecutiva (28-32) per mantenir el lideratge del grup B de la Champions. L’equip blaugrana, liderat per Melvyn Richardson (8 gols) i Petar Cikusa (6), ha fet un partit molt seriós en tots els aspectes del joc i a partir de dissabte afrontarà el mundial de clubs del Caire amb els deures fets a Europa.

El Kielce, amb una defensa duríssima i gràcies a les transicions ha colpejat primer (3-1). El Barça, però, no s’ha deixat intimidar, ha sabut tenir paciència i mica en mica marcar el seu ritme de joc. Amb Petar Cikusa al quadre de comandament i Melvyn Richardson imposant els galons amb l’absència del lesionat Dika Mem ha capgirat el resultat (5-6). L’equip blaugrana treia profit del seu talent pel flanc dret de l’atac i entre el lateral francès (6) i l’extrem vallesà Aleix Gómez (4) han anotat deu dels disset gols de la primera meitat. Emil Nielsen també ha marcat diferències a la porteria (13 en total) i el Barça ha arribat al descans amb 4 gols de renda (13-17).

En els primers minuts després de la represa, Richardson i Cikusa han continuat exercint de desembussadors i liderant l’atac blaugrana. Els dos golejadors necessitaven descans i Carlos Ortega ha apostat momentàniament pel duet eslovè, amb Domen Makuc com a central i Blaz Janc en la posició de lateral. El Barça resistia les envestides locals, altres jugadors com Frade i Ariño contribuïen en l’aspecte anotador i amb un contraatac rubricat per Javi Rodríguez s’obria l’escletxa fins als 6 gols (22-28). El conjunt blaugrana ja no ha hagut de patir per la victòria i ha acabat amb Manuel Ortega, i els debutants Antonio Bazán i Jan Blas en pista.