Tennis

Badosa debuta en el WTA 1.000 de Pequín amb una fàcil victòria

L’empordanesa s’ha imposat per 6-3 i 6-2 a Tomova

Paula Badosa s’ha entrenat amb una fàcil victòria en el WTA 1.000 de Pequín i s’ha classificat sense gaires problemes per la tercera eliminatòria. La jugadora de Begur, la quinzena favorita, ha derrotat per 6-3 i 6-2 en 1h24 la búlgara Viktoriya Tomova, la 51a jugadora del rànquing de la WTA. L’empordanesa no havia jugat cap torneig des de fa tres setmanes quan va ser eliminada en l’obert dels Estats Units.

En la primera mànega Paula Badosa s’ha situat per davant molt aviat (2-0), però en el següent joc ha cedit el seu servei i l’enfrontament s’ha mantingut anivellat fins el vuitè joc en que l’empordanesa ha tornat a fer un break i al guanyar el seu servei tot seguit s’ha emportat el primer set 6-3.

Paula Badosa ha iniciat el segon set amb un break i i ha manat en el marcador. Ha tingut problemes en el sisè joc, però ha reaccionat bé, ha superat quatre boles de trencament i tot seguit ha trencat el servei de la seva rival. Ha mantingut el seu servei tot seguit i ha aconseguit la victòria.

La rival de l’empordanesa serà l’eslovaca Rebecca Sramkova, que va superar la fase prèvia, i ha derrotat per 5-7, 6-4 i 6-3 la russa Ekaterina Alexandrova (22).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)