Tennis

Badosa juga concentrada el final de cada set i ja és als vuitens de Pequín

La jugadora de Begur guanya per 7-5 i 7-5 Sramkova

Paula Badosa ha mostrat molta consistència en els últims jocs de cada set, ha jugat molt concentrada en els moments complicats i s’ha classificat per als vuitens de final del WTA 1000 de Pequín. La jugadora de Begur, quinzena favorita, ha guanyat per 7-5 i 7-5 a l’eslovaca Rebecca Sramkova en 1h49, que és la 61a del rànquing WTA i ha superat la fase de qualificació.

L’empordanesa ha iniciat molt be el partit i s’ha situat amb un 4-0, però després Rebecca Sramkova ha reaccionat i ha anivellat el partit (5-5). Paula Badosa s’ha tornat a centrar i un nou break en el dotzè lloc l’hi ha donat la primera mànega. En el segon set l’eslovaca ha mostrat un bon nivell de joc i s’ha situat amb un 4-5 després de trencar el servei de Paula Badosa. Rebecca Sramkova ha disposat de dues boles per guanyar la mànega, però novament l’empordanesa ha afrontat les dificultats amb serenitat i ha guanyat tres jocs seguits, amb dos breaks, i s’ha emportat el set, la victòria i la classificació.

La rival de Paula Badosa en els vuitens sortirà del partit que enfrontarà a la nord-americana Jessica Pegula (2) i la russa Veronika Kudermetova (32).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)