Més esport

La copa Amèrica tanca la primera temporada d’e-sports amb la final a Barcelona

L’eSailing Central és el vencedor de la versió per a e-sports de la copa Amèrica de vela, que va viure la final a Barcelona. El guanyador s’ha endut un premi de 25.000 euros, a més del trofeu de la primera edició de les e-sèries. El campionat és una iniciativa paral·lela a la copa Amèrica de vela, a través del món virtual. En les regates virtuals, els participants havien de mostrar les seves habilitats i estratègies per dominar AC Sailing, el joc de simulació ultrarealista per PC desenvolupat per Emirates Team New Zealand. “Des del principi, la nostra visió de les e-Series era agafar el nostre simulador d’avantguarda, convertir-lo en un joc i obrir el món de les regates de l’America’s Cup a una nova generació”, va declarar Grant Dalton, CEO d’America’s Cup Event. “En només uns mesos, hem aconseguit més de 100.000 descàrregues del joc, hem llançat una competició d’eSports de talla mundial i hem creat una vibrant comunitat de jugadors. Estem increïblement emocionats de veure què depara el futur a aquesta iniciativa”.

Com a part dels al·licients del campionat virtual, eSailingCentral i Booshify s’embarcaran ara en l’experiència «Gamer to Sailor», passant del regne digital a les aigües obertes. Faran uns entrenaments intensiu al simulador i a l’aigua, que culminaran amb una regata a bord d’un vaixell AC40 d’alt rendiment a les aigües de Barcelona contra un equip de la UniCredit Youth America’s Cup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)