Ciclisme

Llegenda generacional

Tadej Pogacar és el tercer campió del món el mateix any que guanya el Giro i el Tour, amb un atac a 100 km. Roger Adrià, onzè

Tadej Pogacar (1998) va ser proclamat campió del món a Zuric i iguala la gesta d’Eddy Merckx i Stephen Roche, que els anys 1974 i 1987 es van posar el mallot irisat després d’haver guanyat el Giro i el Tour, com l’eslovè, que el cap de setmana abans (el dia 21) complia 26 anys.

Fidel al seu estil, Pogi va llançar un atac a 100 quilòmetres d’un recorregut de 273,9 i quan quedaven corredors al davant, entre els quals el també eslovè Jan Tratnik. El tres cops vencedor del Tour, d’un Giro i de cinc Monuments entre Llombardia i Lieja es desempallegava del francès de l’UAE Pavel Sivakov per encarar els últims 51 km en solitari i, malgrat que els marges fossin curts, deixar l’emoció per acompanyar-lo al podi en una lluita en què entraria Roger Adrià (onzè a meta) i acabaria amb Ben O’Connor i Mathieu Van der Poel segon i tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)