Handbol

El Fraikin Granollers serra les dents i venç a la pista de l’Anaitasuna (28-29)

El Fraikin Granollers ha sabut serrar les dents i vèncer a la pista de l’Anaitasuna per 28-29 –14-14 a la mitja part– i ha sumat el segon triomf en tres jornades, el primer fora de casa després de caure a Conca en la primera jornada de l’Asobal. El màxim golejador del conjunt d’Antonio Rama ha estat Antonio García amb 6 gols, seguit de Ferran Castillo (5) i Iván Montoya (4). Pels locals, Xavier González, amb 6 gols (6/6) i Aitor García, també amb 6, han estat els més prolífics.

El conjunt vallesà ha fet una estirada en el minut 22 (9-12) i l’equip local s’ha vist obligat a demanar temps mort. Les aturades del porter local Marcos Cancio–8 aturades en el primer temps i 16 en total –i la millora en l’atac de l’Anaitasuna li han permès restablir la igualtat (14-14). El primer temps s’ha jugat amb molt de ritme i el porter del Fraikin Granollers Roberto Rodríguez també ha lluït amb 6 aturades i 13 en tot el duel.

El partit s’ha complicat en el segon temps (20-17) però els vallesans s’ha sabut arromangar (20-19). A pesar d’un Marcos Cancio cada vegada més gegantí (24-21), el Granollers ha serrat les dents en defensa i ha arribat indemne al tram final (2-24). Fins al punt d’avançar-se de dos gols (24-26). Amb 27-28, el gol de Gerard Domingo ha estat decisiu, tot i que els navarresos han fet el 28-29 de penal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)