Vela

El Luna Rossa i l’Ineos Britannia mantenen el frec a frec

Després de sis regates, l’equip italià i el britànic continuen empatats (3-3)

La final de la copa Louis Vuitton es manté totalment oberta i després de quatre jornades continua l’empat entre el Luna Rossa Prada Pirelli i l’Ineos Britannia (3-3) en un duel que s’encamina fins a l’últim dia, quan un dels dos equips arribi als 7 punts. Les condicions del camp de regates han estat òptimes, amb poca onada, i s’han pogut viure dues regates apassionants.

La jornada ha començat amb el lideratge de l’Ineos Britannia, molt més hàbil en la presortida i que ha sabut treure profit d’una pèrdua de vol del seu rival. L’errada li ha sortit cara al Luna Rossa perquè en cap moment ha pogut capgirar la dinàmica. Amb tot, la regata ha estat molt anivellada i les diferències han estat mínimes en tot moment. Cap dels dos equips ha defugit el cos a cos i al pas per la primera porta només 5 segons han separat els dos aspirants (3:34 i 3:39). El desavantatge ha oscil·lat entre els 3 segons i els 12 amb què s’ha acabat la primera regata (27:06 i 27:18).

En la segona mànega el sindicat sicilià ha sortit millor, tot i que ha afrontat la primera cenyida pràcticament en paral·lel i amb velocitats molt semblants al seu rival. Dels 4 segons de diferència al pas de la primera porta, el Luna Rossa ha anat ampliant la renda, ha exhibit la velocitat punta de la bala platejada i a 50 nusos ha creuat la meta amb un registre de 26:56, amb 17 segons de marge respecte de l’Ineos Britannia. Demà hi ha programades dues regates més amb condicions similars a les d’avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)