Vela

El Luna Rossa reacciona a un problema mecànic i manté l’empat amb l’Ineos (4-4)

Després de cinc jornades de competició la final de la copa Louis Vuitton continua amb un equilibri total entre el Luna Rossa Prada Pirelli i l’Ineos Britannia, que una dia més s’han repartit les dues victòries del dia i marxen empatats a 4 punts. El primer que arribi a les 7 victòries parcials serà el rival del Team New Zealand en la final de la copa Amèrica. Els problemes mecànics del sindicat sicilià han tornat a condicionar el seu rendiment, però en la segona mànega han sabut reaccionar.

Els problemes mecànics del Luna Rossa han tornat a marcar la primera regata de la cinquena jornada de la copa Louis Vuitton. Després d’un primer tram molt anivellat –3:29 pels britànics i 3:30 pels italians–, el conjunt transalpí ha tingut un problema vinculat amb les hidrales de babord –els famosos foils–, ha clavat violentament la proa en plena acceleració, a més de 44 nusos (més de 80km/h) i ha deixat via lliure pel cinquè punt de l’Ineos. L’equip de suport ha pogut reparar els instruments de vent de proa de la bala platejada i, tot i que les condicions no eren òptimes, ha pogut prendre la sortida en la segona mànega programada pel dia. En la presortida, l’Ineos ha estat penalitzat amb 75 metres per sortir del límit estipulat en el camp de regates i ha facilitat la bona arrencada del seu rival. El Luna Rossa ha completat el primer tram en 3:23, amb 12 segons de renda respecte del conjunt britànic, que ha hagut de fer una maniobra de més a l’hora de superar la primera boia. L’equip italià ja no ha cedit el lideratge i ha acabat segellant la victòria amb un registre de 26:32, amb 16 segons de marge respecte l’Ineos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)