Futbol sala

El mundial de futbol sala deixa el Barça en quarantena

El mundial de futbol sala, que es disputa a Uzbekistan fins al 6 d’octubre, està causant danys col·laterals al FC Barcelona. Per ara són cinc els jugadors que tornen de la cita mundialista lesionats: Sergio Lozano, Adolfo Fernández, Juanjo Catela, Jean Pierre ’Pito’ Guisel Costa i Khalid Bouzid.

Segons informava el club blaugrana en un comunicat, després de les pertinents proves mèdiques, ha quedat pal·lès que Lozano té una lesió muscular al bessó de la cama esquerra que implicarà una baixa d’entre 3 i 4 setmanes. D’altra banda, Adolfo s’estarà entre 8 i 10 setmanes de baixa per una pubàlgia i Catela té una lesió muscular al recte anterior del quàdriceps de la cama esquerra que l’apartarà de la pista entre 5 i 6 setmanes de baixa.

Pel que fa a la situació de Pito, el primer es va fer una lesió fa quatre dies i, segons la federació brasilera, té una ruptura de fibres que no impedeix que abandoni la concentració (cal recordar que Brasil juga contra Ucraïna aquest dimecres les semifinals). Khalid arriba a Barcelona a finals d’aquesta setmana i el club li farà les pertinents proves mèdiques, l’atleta va patir una lesió muscular amb la selecció del Marroc al tendó abductor de la cama esquerra.

D’altra banda, el brasiler Dyego Henrique Zuffo i el francès Mamadou Touré s’incorporaran a la disciplina del club la setmana que ve, un cop finalitzi el torneig.

Recta final

El mundial de futbol sala està a punt de desvetllar el seu nou equip campió. Aquest dimecres es disputa la primera semifinal, amb el mencionat duel entre Brasil i Ucraïna (14 h), i dijous la segona, que enfrontarà a Argentina i França (14 h). La final es disputarà el 6 d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)