Tennis

Badosa venç Zhang en un partit de dues parts diferents i passa a la semifinal de Pequín

La jugadora de Begur supera la xinesa per 6-1 i 7-6 (4)

Paula Badosa s’ha classificat per la semifinal del WTA 1.000 de Pequín després de guanyar un partit de dues parts molt diferents contra la xinesa Shuai Zhang per 6-1 i 7-6 (4). La jugadora de Begur, 16a favorita, ha derrotat en els quarts de final en 1h24 a la jugadora número 595 del rànquing WTA i que ha disputat el torneig amb una invitació. Aquesta classificació de la jugadora de 35 anys és irreal i ha vingut per una mala ratxa de 24 derrotes seguides, però només amb el que ha fet a Pequín ja pujarà fins el lloc 250.

Paula Badosa s’ha mostrat molt superior en el primer set i s’ha situat amb un 4-0 d’entrada. L’empordanesa ha jugat amb cops durs i segurs, i el seu servei ha funcionat molt be. En només 24 minuts ha aconseguit avançar-se amb un 6-1 en el primer set. En la segona mànega la xinesa ha entrat en el partit, s’ha centrat i en el primer joc ha trencat el servei de Paula Badosa. Shuai Zhang ha fet el seu millor joc i s’ha avançat amb un 1-3.. La jugadora de Begur ha aguantat l’escomesa i ha reaccionat fins el 4-3. La igualtat s’ha mantingut i en el tie-break Paula Badosa s’ha emportat la victòria.

La rival de l’empordanesa en la semifinal sortirà del partit que enfrontarà a l’ucraïnesa Iulia Starodubtseva (115 del món) i la nord-americana Coco Gauff, sisena favorita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)