Futbol sala

L’Argentina de Corso, el capità de l’Industrias, jugarà la final del mundial

En la semifinal ha derrotat per 3-2 la França del blaugrana Touré

L’Argentina s’ha classificat per a la final del mundial de futbol sala que es juga a l’Uzbekistan. L’equip de Corso, el capità de l’Industrias Santa Coloma, ha derrotat per un ajustat 3-2 França, en la que juga el blaugrana Touré. L’enfrontament ha estat molt disputat amb els argentins avançant-se en el marcador i els francesos empatant. Després del 2-1 al descans Touré ha anotat el 2-2 en el minut 24, però Argentina ha marcat a quatre minuts del final.

Corso i els seus companys disputaran diumenge (17 h) la final contra Brasil, en la que juga el blaugrana Dyego. França, amb Touré, s’enfrontarà en el partit pel tercer i quart lloc a Ucraïna (14.30).