Waterpolo

Estrena solvent del Terrassa i derrota del Catalunya en el debut europeu

L’equip egarenc ha superat l’Eger per 9-19 i el conjunt barceloní no ha tingut possibilitats contra el Vouliagmeni (17-5)

La fase de qualificació de la Champions ha començat amb una victòria solvent del CN Terrassa contra l’Eger (9-19), l’amfitrió del grup D, i una derrota previsible de l’EPlus CN Catalunya a Padova (Itàlia), que s’ha estrenat en competició europea contra un equip amb llarg recorregut, el Vouliagmeni grec (17-5). Un parcial de 0-4 en menys de 4 minuts ja ha estat tota una declaració d’intencions de les terrassenques, que no han deixat cap possibilitat de reacció al seu rival (3-6, 1-4, 3-4 i 3-5). Els màxims referents ofensius del conjunt de Jordi Millán han estat Isabel Piralkova (5), Paula Prats (5) i Helena Dalmases (4). També han anotat Emili Nicholson (1), Lucia Gómez (1), Nina Ten Broek (1), Pili Peña (1), i Emmerson Houghton (1).

Al seu torn, el CN Catalunya sempre ha anat a remolc del Vouliagmeni (4-1, 5-2, 5-1 i 3-1) i a la mitja part ja perdia per 9-3. Les golejadores de l’equip de Javier Belmonte han estat Belen Vosseberg (2), Júlia Frigola (1), Susana Díaz (1) i Giorgia Gallinato (1).

Demà entrarà en joc el tercer equip català en competició, el CN Sant Andreu, que s’enfrontarà al Panionios, a Atenes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)