Hoquei sobre herba

El RC Polo perd en la seva estrena en el KO 16 de l’EHL i no serà a la fase final

El conjunt barceloní ha estat superat ajustadament per 2-1 pel Bloemendaal

El RC Polo de Barcelona ha perdut el primer partit de la KO16 de l’Euro Hockey League que s’està jugant a Londres contra el Bloemendaal per un ajustat 2-1. El conjunt neerlandès és tota una potència i ha guanyat vuit vegades el títol, el darrer el curs 2022-23. El conjunt barceloní ha quedat eliminat i no podrà classificar-se per la fase final KO8 que es jugarà per setmana santa. Demà s’enfrontarà a l’AHTC Viena austríac que ha perdut per golejada (8-0) contra el Mannheimer alemany, per la posició en el rànquing.

El Polo ha iniciat malament al partit i ha encaixat el primer gol en el minut 4, i ha arribat al final del primer quart amb un 2-0. A partir d’aquí el conjunt barceloní ha millorat, ha consolidat la seva defensa i ha tingut ocasions en atac. En l’inici del tercer quart, en el minut 33, Armenteras ha marcat de penal corner (2-1) i ha ajustat el partit. El RC Polo ha buscat l’empat i ha tingut una clara ocasió en el darrer minut, però no ha marcat.