Vela

L’Ineos Britannia serà el rival de l’Emirates New Zealand en la final de la copa Amèrica

L’equip anglès suma la setena victòria contra el Luna Rossa Prada Pirelli (7-4) i guanya la copa Louis Vuitton

L’Ineos Britannia ha guanyat la copa Louis Vuitton i serà el rival de l’Emirates New Zealand en la 37a edició de la copa Amèrica que s’està disputant a Barcelona. Feia 60 anys, des del 1964, que cap equip anglès arribava a la lluita final per la copa de les 100 guinees i s’enfrontava al defensor del trofeu. La final s’iniciarà el proper dissabte dia 12.

L’equip anglès ha guanyat el setè punt de la final de la copa Louis Vuitton al superar al Luna Rossa Prada Pirelli en l’onzena regata de les tretze previstes i s’ha imposat per 7-4. La sortida ha estat molt igualada però el vaixell anglès ha ocupat el primer lloc i ja no l’ha deixat. En el primer tram, dels vuit previstos, els italians han oposat resistència, però en la primera boia estaven deu segon per darrera. L’Ineos Britannia ha començat a marcar al seu rival, però un cop s’ha superat la meitat de la regata el Luna Rossa ha trobat més vent i s’ha apropat a només quatre segons en la cinquena boia. Els anglesos han continuat amb la seva bona regata, s’han tornat a distanciar poc a poc, han mantingut el marcatge al seu rival i han arribat a meta amb 26:46, i superant als italians per 17 segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)