El Catalunya suma la primera victòria europea i el Sant Andreu goleja en l’estrena

L’equip de Javier Belmonte supera l’Spandau O4 per un ajustat 11-12 i el de Javi Aznar imposa la seva llei per un contundent 16-7 contra el Panionios

La plantilla de l’EPlus CN Catalunya continua fent història i si ahir debutava en competició europea avui ha segellat la seva primera victòria en la fase de qualificació de la Champions després de vèncer per la mínima l’amfitrió del grup E, l’Spandau 04 de Berlín, per un ajustat 11-12 (2-2, 2-3, 4-4 i 3-3). Després d’una jornada de descans, el CN Sant Andreu tampoc ha fallat en la seva estrena i ha golejat el Panionios (16-7) en un partit que ha decantat al seu favor amb un espectacular tercer quart (2-3, 3-3, 7-0 i 4-1).

A Berlín, la inspiració de Clara Díaz, autora de set gols, ha obert forat en l’últim quart (8-11), però el conjunt de Javier Belmonte no ha pogut cantar victòria fins al final. També han marcat Toula Falvey (2), Belen Vosseberg (1), Berta Pascual (1) i Giorgia Gallinato (1).

A Atenes, en el grup A, no ha calgut esperar tant perquè el Sant Andreu ha passat el corró després de la represa i ha tombat el rival amb un contundent 11-1. Les esquerranes de l’equip han aportat 8 gols, amb 4 de Gisel·la Farré i 4 més d’Ariadna Ruiz. També han marcat Elena Ruiz (3), Marina Cordobés (2), Nona Pérez (1), Alba Muñoz (1) i Paula Camus (1). El Sant Andreu, tercer en l’última edició, tindrà avui doble sessió amb el partit contra el ZV de Zaan neerlandès (9 h) i el Rapallo italià (19.30 h).