Patinatge

El patinatge català decideix el seu futur

Patinatge. Els presidents dels clubs de la federació catalana votaran avui la moció de censura contra Benjamí Pons i la seva junta

Els presidents dels clubs que pertanyen a qualsevol de les onze disciplines de la Federació Catalana de Patinatge estan citats avui al saló d’actes del Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat, a les 10 del matí en segona convocatòria, a una assemblea general extraordinària per acceptar o rebutjar la moció de censura contra el president, Benjamí Pons, i la seva junta que han promogut 105 clubs de patinatge, amb l’exmembre de la junta directiva Montse Mata liderant la llista. Està previst que la votació serà secreta, i perquè la moció prosperi li caldran dos terços dels vots emesos. En aquest supòsit, els membres de la llista que ha signat la moció es constitueixen i agafen el relleu de la junta directiva, tot i que el grup crític ja ha manifestat la seva intenció de convocar eleccions “immediatament”. Les opcions de vot seran: sí, no i en blanc. Per raons d’aforament, només podran entrar a la sala els presidents dels clubs o qui els substitueixi.

Pons considera que la moció no té cap motiu sòlid i que no arriba en un moment oportú, i acusa els exmembres del comitè de patinatge artístic d’haver presentat factures irregulars quan en formaven part. Els promotors de la moció acusen Pons de mentir i entenen que la moció està emparada pels estatuts i que és una opció democràtica. Consideren, a més, que el sol fet d’haver-la presentat hauria de provocar la dimissió del president Pons, passi el que passi en la votació, per la pèrdua de confiança.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)