Tennis

Badosa desaprofita les seves ocasions i cau en la semifinal del WTA 1.000 de Pequín

Coco Gauff remunta, s’imposa per 4-6, 6-4 i 6-2, i passa a la final

Paula Badosa ha perdut la semifinal del WTA 1.000 de Pequín en un partit que ha iniciat bé, però en el que no ha sabut aprofitar les ocasions i sentenciar davant Coco Gauff. La nord-americana, quarta favorita, ha passat a la final al guanyar per 4-6, 6-4 i 6-2 en dues hores i vint minuts davant una empordanesa, quinzena cap de sèrie. que ha anat de més a menys. Paula Badosa ara és onzena a la race i te possibilitats d’accedir a les WTA finals de les vuit millors jugadores de l’any.

Paula Badosa ha controlat el primer set i ha aconseguit el primer break en el cinquè joc. L’empordanesa ha tingut problemes amb el seu servei, però alhora s’ha mostrat sòlida quan la seva rival ha tingut ocasions de trencament. En el vuitè joc Paula Badosa ha salvat 7 boles de break, però finalment Coco Gauff ha trencat el seu servei (1 d’11 en el primer set). Ha estat un miratge, ja que la jugadora de Begur l’hi ha tornat el break en el següent joc i en la primera ocasió (4-5), per guanyar el primer set amb el seu servei.

En la segona mànega Paula Badosa ha continuat amb el seu nivell d’encert i alt ritme de joc i s’ha avançat amb un 0-2, i ha tingut oportunitats d’ampliar l’avantatge i pràcticament sentenciar el partit, però no ho ha fet. La nord-americana ha despertat, ha començat a jugar molt millor i després del 2-4 ha guanyat quatre jocs seguits amb dos trencaments de servei i s’ha emportat el set (6-4).

L’empordanesa ha començat malament en tercer set amb un 2-0 i un 4-1, davant una Coco Gauff que ja no ha afluixat, ha aprofitat les debilitats de l’empordanesa–ha cedit tres vegades el seu servei–, i s’ha emportat la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)