Waterpolo

El CN Sant Andreu i el CN Terrassa passen a la següent fase de la Champions

Han guanyat els dos partits que han disputat en aquesta jornada

El CN Sant Andreu i el CN Terrassa s’han assegurat una de les dues primeres posicions dels seus grups en la fase de classificació de la Champions femenina i han passat a la següent fase. Tots dos equips han guanyat els dos partits que han disputat en aquesta jornada. L’EPlus Catalunya ha perdut el seu partit.

El conjunt andreuenc s’ha imposat per 7-12 (2-4, 1-2, 1-2 i 3-4) al ZV de Zaan neerlandès al matí amb Marina Cordobes anotant 3 gols, mentre que al vespre s’ha imposat per 15-10 (2-2, 6-1, 3-2 i 4-5) al Rapallo Pallanuoto italià. Elena Ruiz ha destacat amb 4 gols. Això el situa primer del grup A que s’està disputant a Atenes a falta d’un partit.

L’equip egarenc ha iniciat la jornada en el grup D que es disputa a Eger (Hongria) amb la victòria per 15-9 (2-3, 4-4, 5-0 i 4-2) contra el Pallanuoto Trieste italià. Un gran tercer quart l’ha encaminat a la victòria. Isabel Piralkova ha marcat 5 gols. En el partit del vespre el CN Terrassa s’ha imposat al Keruleti hongarès per 14-18 (4-6, 3-5, 5-5 i 2-2) i això l’ha situat primer de grup a falta d’un partit. Paula Prats, Isabel Piralkova i Helena Dalmases han marcat 4 gols cada una.

En el grup E que es disputa a Berlín l’EPlus Catalunya ha perdut contra el Glyfada grec per 11-13 (3-4, 3-6, 2-1 i 3-2). Les barcelonins han fet una bona segona meitat però no han pogut recuperar la desavantatge del primer temps (6-10). Clara Díaz ha anotat 7 gols per al Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)