Waterpolo

El CN Terrassa tanca la fase de qualificació invicte i el Sant Andreu passa com a segon

Champions. L’equip egarenc obté el lideratge en vèncer el SIS Roma (14-13), el conjunt andreuenc cedeix en un partit molt ajustat contra el Ferencvàros (9-8) i el CN Catalunya queda eliminat en perdre clarament contra el Widex GZC Donk neerlandès (14-4)

El CN Terrassa i el CN Sant Andreu seran demà al bombo del sorteig de la fase de grups de la Champions després d’haver acabat en primer i segon lloc, respectivament, en la ronda de qualificació disputada a Eger i Atenes. L’equip egarenc ho farà després d’una primera fase immaculada, en què s’ha mantingut invicte en el grup D –quatre victòries en quatre partits– amb el triomf segellat aquest matí contra el SIS Roma (14-13). El conjunt de Jordi Millán ha arrencat amb una marxa més que el seu rival (5-1) i ha sabut controlar la reacció romana a partir del segon quart (4-1, 3-4, 3-3 i 4-5). Isabel Piralkova, amb 5 gols, ha tornat a deixar el seu segell i també han marcat Helena Dalmases (3), Emily Nicholson (2), Pili Peña (1), Paula Prats (1), Nina Ten Broek (1) i Emmerson Houghton (1).

El CN Sant Andreu també es jugava el lideratge del grup A, a Atenes, contra el Ferencvàros hongarès i al final ha acabat sucumbint per un ajustat 9-8 en un duel amb diverses alternatives (2-2, 3-2, 2-4 i 2-0). Les golejadores catalanes han estat Ariadna Ruiz (2), Nona Pérez (2), Marina Cordobés (1), Elena Ruiz (1), Paula Crespí (1) i Maria Palacio (1).

A més dels dos primers de cada grup i el millor tercer, demà també seran al bombo del sorteig l’Astralpool CN Sabadell, l’Assolim CN Mataró, l’Olympiacòs, l’Orizzonte Catània i l’UVSE Budapest, que accedien directament a la fase principal de la Champions.

El Catalunya resisteix fins a la mitja part

El CN Catalunya, al seu torn, ha quedat eliminat en perdre contra el Widex GZC Donk neerlandès (14-4), un equip amb moltes jugadores internacionals que han passat pels clubs catalans com Sabrina van der Sloot, Maartje Keuning, Vivian Sevenich o Debby Willemsz. El conjunt de Javier Belmonte ha resistit fins a l’inici del tercer quart (4-4), però en el tram final ha perdut pistonada i no ha tornat a veure porteria (3-1, 1-2, 5-1 i 5-0). Per part del CN Catalunya han marcat Belen Vosseberg (1), Clara Díaz (1), Berta Pascual (1) i Júlia Frigola (1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)