Handbol

El Barça assalta el lideratge de l’Asobal amb una golejada a Torrelavega (26-41)

Wanne reapareix, Nielsen brilla i l’equip reforça la moral amb vista al duel de Champions contra l’Aalborg, dijous al Palau Blaugrana

Després de la decepció del mundial de clubs del Caire, el Barça ha sumat una golejada revitalitzant contra el Torrelavega (26-41), que afrontava la jornada com a líder de la lliga Asobal i ha sucumbit clarament contra el potencial del conjunt blaugrana. L’equip cantàbric ha pagat els plats trencats de la frustració del Barça a Egipte. Tot i que encara té un partit pendent contra l’Ademar, el conjunt de Carlos Ortega, amb tres victòries en tres partits, és ara el nou líder del campionat gràcies a la major diferència de gols. Més enllà de la recuperació blaugrana, la notícia més destacable ha estat la reaparició de l’extrem suec Hampus Wanne, que aquest curs encara no s’havia pogut estrenar després d’una lesió a l’espatlla dreta en plena pretemporada. El jugador escandinau ha contribuït a la golejada amb 4 gols d’un triomf absolutament coral. Tots els jugadors de camp han marcat i els màxims anotadors han estat Aleix Gómez (7) i Melvyn Richardson (6) en un duel en què ha brillant amb llum pròpia el porter danès Emil Nielsen (21 aturades i 37% d’encert), especialment a la segona meitat.

El Barça ha fet tota una declaració d’intencions nomes començar i amb un parcial de 0-4 en 4 minuts, amb dues dianes de Luis Frade i dues més de Petar Cikusa, ha marcat territori contra el líder. El Torrelavega s’ha començat a activar, però els blaugrana s’han mostrat molt efectius i han arribat al descans amb 6 gols de renda (14-20).

El Barça posa la directa i dijous visita de l’Aalborg

Lluny de relaxar-se, el Barça, amb un Nielsen estel·lar sota els pals i la reaparició de Wanne, encara ha posat una marxa més després de la represa. Amb una defensa molt sòlida i corrent al contraatac, els blaugrana han ampliat la renda per sobre dels dos dígits. La màxima diferència ha estat de 16 gols (21-37), que al final s’ha quedat en 15 (26-41). El Barça ha sumat una golejada revitalitzant que li permetrà afrontar amb més tranquil·litat l’apassionant duel de Champions de dijous vinent al Palau Blaugrana contra l’Aalborg (20.45 h) en la que serà la repetició de la final europea del curs passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)