Vela

Música, llum i castells avui en la cerimònia de la Copa Amèrica

Vela.Hi seran l’orquestra del Liceu, l’escolania de Montserrat i els castellers de Vilafranca

A la platja del Bogatell de Barcelona es farà avui a la nit (21 h) la cerimònia d’inauguració de la copa Amèrica, amb l’experiència d’Albert Guinovart i Hansel Cereza i la presència de Sara Blanch, Arnau Tordera, Àsia Ortega i els Castellers de Vilafranca, recents guanyadors del concurs de Tarragona, juntament amb la col·laboració de l’Orquestra i el Cor del Liceu i l’Escolania de Montserrat.

És la primera vegada que la competició incorpora una celebració. Barcelona far al món destacarà “el poder de l’esport, fusionat amb l’art i la cultura, com a agents de canvi i capacitat de compromís”. Amb Hansel Cirera a la direcció escènica, la banda sonora ha estat escrita pel compositor Albert Guinovart i és interpretada per l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu amb la batuta de Josep Pons i pel cor del mateix Gran Teatre del Liceu, sota la direcció de Pablo Assante. Sonarà el tema principal de l’obra que dona nom a l’espectacle i l’himne Barcelona far al món. A l’espigó de la Mar Bella sortirà en escena la soprano Sara Blanch, que acaba de debutar a La Scala de Milà, i el tenor pop Arnau Tordera a l’himne de Barcelona far al món. La base de l’espectacle se centra en una gran estructura que representa un far de pantalles i llums que s’anirà transformant per un equip d’escultors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)