Handbol

Emil Nielsen acapara el focus en la visita de l’Aalborg

Handbol. Vinculen el porter danès del Barça amb el Veszprém a partir del 2026

El porter del Barça Emil Nielsen va ser un dels protagonistes de la final de la Champions del curs passat contra l’Aalborg (31-30) i ahir, en la prèvia de la visita del club danès al Palau Blaugrana (20.45 h, Esport3) en la quarta jornada de la competició europea, va tornar a acaparar el focus per les notícies que el vinculen amb el Veszprém de Xavi Pascual, a partir del 2026. El tècnic blaugrana Carlos Ortega no va poder obviar la qüestió. “El temps ho dirà. El club ha fet un esforç molt gran per fer-li la millor oferta possible i equiparar-lo als més ben pagats, i això és el que puc dir. Tenim la consciència tranquil·la perquè hem fet al màxim dels esforços. A partir d’aquí, cadascú és lliure de prendre decisions, però els que tenim dotze Champions som nosaltres”, va remarcar l’entrenador andalús, que està convençut que no és l’únic jugador amb qui va contactar el Veszprém durant el passat mundial de clubs. Tot i que tindria lligat l’islandès Viktor Gisli Hallgrimsson (Wisla Plock) pel curs vinent per cobrir la baixa de Gonzalo Pérez de Vargas (Kiel), el Barça haurà de buscar un altre porter si es confirma la marxa de Nielsen.

Més enllà del mercat de les pròximes temporades, el Barça rep l’Aalborg amb el propòsit de mantenir el lideratge –tres victòries en tres partits– contra un conjunt danès que arriba a la cita amb algunes baixes i una trajectòria un pèl irregular. És quart amb 3 punts, mentre que en la lliga danesa ocupa el segon lloc rere el GOG. El gran referent de l’Aalborg sota els pals és Niklas Landin, el company de Nielsen a la porteria danesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)