Victòria treballada del KEIO Sabadell en l’inici de la Champions (10-12)

Els sabadellencs han encaminat la victòria en un bon tercer període

El KEIO Sabadell ha iniciat la Champions amb una treballada i ajustada victòria a la pista del Savona italià per 10-12 (2-3, 3-2, 2-4 i 3-3). L’enfrontament s’ha decidit en el tercer període després d’una primera meitat que ha finalitat amb empat, 5-5. Jan Pérez, Alexander Bowen i Alberto Barroso han marcat tres gols cada un.

La primera meitat ha estat molt anivellada, però el conjunt sabadellenc ha estat el primer en marcar i s’ha avançat amb un 1-3. El Savona ha anat empatant una vegada i una altre fins aconseguir el 5-5 amb que s’ha arribat al descans. En el tercer quart els italians s’han posat per davant, però tres gols seguits ha tornat el control del partit als sabadellencs. En l’inici del darrer període el Sabadell ha aconseguit la màxima diferència (8-11) i ha sabut aguantar l’empenta final del Savona.