Handbol

Masip carrega contra Pascual arran del fitxatge de Nielsen pel Veszprém

L’assessor del president del Barça diu que l’ex tècnic blaugrana vol desmantellar l’equip

Enric Masip, l’excapità del Barça d’handbol i actual assessor del president Joan Laporta ha carregat durament contra Xavi Pascual, actual entrenador del Veszprém i ex tècnic blaugrana. Tot ha esclatat després del fitxatge per part del conjunt hongarès del porter Emil Nielsen per l’any 2026. En declaracions a RAC 1 Enric Masip ha manifestat que hi veu mala fe: “No és que pensi que hi ha hagut mala fe per convèncer Nielsen, és que ha estat així. Durant el Mundial de Clubs ha intentat ‘tocar’ l’Aleix, el Frade, Mem... Abans del torneig els ha trucat per intentar portar-los al seu projecte.” Enric Masip està segur que Xavi Pascual vol “desmantellar” l’equip que va guanyar l’última lliga de Campions: “Quan fas tot això el que vols és desmantellar un equip. Em molesta molt. I hi ha periodistes que sembla que se n’alegrin molt.”

Per a l’assessor del president del Baça Xavi Pascual s’ha convertit en més perillós ara que s’ha deixat el Dinamo de Bucarest i s’ha incorporat a un club potent com és el Veszprém: “Uns quants han anat a Romania quan era allà, però no era un equip que ens pogués fer mal. Era de Champions, però fluix. En canvi, el Veszprém sí, és un històric. I des que arriba allà comences a trucar a tothom. Tu estàs en el teu dret a fitxar, però no és que t’interessi un jugador, sinó que ’toques’ gairebé tots els importants.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)