Més esport

Catalunya disputa la copa del món de Pitch & Putt al Vendrell

Es jugarà a partir de demà i fins diumenge

La copa del món de Pitch & Putt es disputarà al Vendrell de l’11 al 13 d’octubre Serà la sisena edició de la World Cup, que ja es va jugar els anys 2004, 2006, 2012, 2016 i que el 2020 es va suspendre per la pandèmia. Les dues primeres edicions van ser guanyades per la selecció de Catalunya i les tres darreres per la selecció d’Irlanda. L’any 2006 es va disputar a la localitat catalana de Teià amb un gran èxit esportiu i de públic.

En aquesta sisena edició participaran 14 equips representant les associacions de Gran Bretanya, Irlanda, Holanda, Xile, Austràlia, Andorra, Galícia, França, Suïssa, Euskadi, Noruega, Portugal del Nord, Alemanya  i Catalunya.

La competició és per equips de tres jugadors o jugadores. A l’inici de la competició es juguen dues voltes individuals strokeplay, joc per cops,  que defineixen els quadres d’enfrontaments per equips que es juguen en modalitat matxplay, joc per forats.

Els vuit millors equips a l’strokeplay jugaran el quadre per les primeres vuit posicions i la resta una competició per a definir de la posició novena a la catorzena. L’equip de Catalunya estarà format per Xavier Ponsdomènech com a capità i els jugadors seran Manuel Amor del P&P Badalona, Lluís Cucurull del P&P Bellpuig i David Solé del P&P Cambrils.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)