Handbol

El Barça continua invicte a la Champions i supera l’Aalborg amb suficiència (35-27)

El Barça continua com a líder invicte de la Champions amb una victòria amb suficiència contra l’Aalborg (35-27), en la repetició de l’última final europea. El conjunt blaugrana, sòlid en defensa i amb ràpides transicions, ha marcat territori de bon començament davant un rival que ha notat les diverses baixes de consideració. Emil Nielsen, protagonista en la prèvia per les notícies que el vinculen al Veszprém, ha tornat a brillar, amb 16 aturades. En atac, els gols han estat molt repartits i han arribat fins a 5 Luis Frade, Aleix Gómez i Aitor Ariño.

Immune pel rebombori de la seva futura marxa al Veszprém, Nielsen, ben acompanyat per la defensa, ha començat entonat i ha activat les transicions del Barça, que ha arrencat amb un parcial de 5-1 (7’). Maik Machulla s’ha vist forçat a demanar temps mort. L’Aalborg ha començat a veure porteria, però l’equip blaugrana, amb Frade i Wanne especialment inspirats, continuava a velocitat de creuer (13-8). Tres aturades consecutives de Fabian Norsten –Niklas Landin era baixa després d’una operació– han donat vida a l’Aalborg, que liderat per Marinus Munk s’ha apropat a un sol gol (14-13). La defensa blaugrana oferia fissures en les accions d’un contra un i Carlos Ortega ha tornat a apostar pel conjunt inicial per poder arribar al descans amb 3 gols de renda (16-13).

En l’intercanvi de gols inicial de la segona part s’ha repetit la història de la primera. El Barça ha posat una marxa més i ha obert l’escletxa fins als 6 gols (21-15). Machulla ha tornat a demanar temps mort, però l’Aalborg ja no ha tingut ni capacitat ni energia per capgirar la dinàmica. Amb un gran nivell defensiu i ràpid en les transicions, l’equip blaugrana posava la directa i obtenia una màxima renda de 10 gols (29-19). El conjunt danès ha tingut una tímida reacció (30-25), però en el tram final ha perdut pistonada i ha acabat perdent pel contundent 35-27 final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)