Futbol sala

Pito, una altra víctima del mundial, entre 8 i 10 setmanes de baixa

És el cinquè jugador blaugrana que ha tornat de l’Uzbekistan lesionat

El Barça té una altra víctima del mundial de l’Uzbekistan, els serveis mèdics del club han confirmat que Pito pateix una lesió musculotendinosa al bíceps femoral de la cama dreta i s’estarà entre 8 i 10 setmanes de baixa. El brasiler és el cinquè jugador blaugrana que ha tornat lesionat del mundial, abans ho van fer Sergio Lozano, Catela i Adolfo amb Espanya i Khalid amb el Marroc.

Pito es va fer mal el passat 27 de setembre, tal i com va informar el Brasil el passat 27 en un comunicat oficial que especificava que el jugador havia passat per una ressonància magnètica i que tenia una “petita ruptura parcial de fibres musculars”. Després de la final del passat diumenge 6 d’octubre, Pito va ser campió mundial, el jugador va tornat a Barcelona i va passar proves mèdiques. Els resultats determinen que Pito té una lesió musculotendinosa al bíceps femoral de la cama dreta i que s’estarà entre 8 i 10 setmanes de baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)