Futbol sala

La recerca de la millora

Futbol sala. El Barça i l’Industrias Santa Coloma obren la primera divisió amb l’objectiu de superar el que van aconseguir l’any passat

El Barça i l’Industrias Santa Coloma obren aquest cap de setmana la primera divisió amb l’objectiu de millorar el que van aconseguir l’any passat en la lliga. Els blaugrana van caure en la semifinal del play-off i els colomencs no van entrar entre els vuit millors per un sol lloc. L’Industrias juga el primer partit avui, a casa contra el Palma (20 h), l’actual campió d’Europa, i el Barça s’estrenarà demà a la complicada pista d’El Pozo (12.30 h), el subcampió de lliga.

El conjunt blaugrana té nou entrenador, Tino Pérez, que abans de començar la lliga va explicar que els seus objectius són “els mateixos que els del club”: “Per mi és fonamental guanyar títols.” El nou tècnic blaugrana va precisar que el més important és “tornar a la champions la temporada vinent, i la idea es sortir a guanyar la lliga”. Per aquest inici de lliga tindrà el problema de les lesions, ja que cinc jugadors han tornat del mundial lesionats. L’últim confirmat és Pito, que té una lesió musculotendinosa al bíceps femoral de la cama dreta i estarà entre 8 i 10 setmanes de baixa.

L’entrenador del conjunt colomenc, Xavi Closas, va explicar sobre el debut: “Intentarem arribar al millor possible contra el Palma, i a competir.” Després de la pretemporada creu que han de fer un pas més a nivell defensiu per “iniciar be la lliga i encarar-la amb garanties”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)