Vela

El Sail Team Barcelona, amb Sílvia Mas, acaba tercer en la copa Amèrica femenina

Ha guanyat dues regates en la semifinal, però no passa a la final que disputaran l’Athena Pathway i el Luna Rossa

El Sail Team Barcelona ha finalitzat en una gran tercera posició en la copa Amèrica femenina. L’equip estatal, patronejat per la masnovina Sílvia Mas, ha guanyat dues de les quatre regates de la semifinal, però un sisè lloc no l’hi ha permès estar entre els dos primers que disputaran la final. El títol es decidirà diumenge entre l’Athena Pathway anglès i el Luna Rossa Prada Pirelli Italià. La resta de tripulants del Sail Team Barcelona son les mallorquines Neus Ballester i Paula Barceló i la canària María Cantero. L’equip anglès ha acabat primer amb 27 punts, els mateixos que l’italià, mentre que el conjunt estatal ha estat tercer amb 24 punts.

El Sail Team Barcelona ha guanyat la primera regata d’una manera brillant però ajustada, ja que el Luna Rossa ha arribat a set segons. En la segona la igualtat ha estat màxima i han arribat en grup a la primera boia. L’equip barceloní ha perdut el vol, s’ha quedat allunyat de la resta i ha acabat sisè. En la tercera regata el Sail Team Barcelona ha ocupat en el quart lloc i en la quarta ha tornat a situar-se en els primers llocs des de l’inici i s’ha imposat clarament amb 12 segons de marge sobre el Powered Artemis suec.

La jornada s’ha intentat iniciar al matí, però no s’ha competit per falta de vent i al migdia les regates del grup A també s’han ajornat fins a quarts de cinc de la tarda. Només se n’ha disputat una, la sisena de les vuit previstes, i finalment han passat a la semifinal l’Athena Pathway, el Luna Rossa i l’Emirates New Zealand.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)